Cambe House

Regular price€25,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Pack

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

maison contemporaine à toit ardoises
maison contemporaine à toit ardoises
maison contemporaine à toit ardoises
maison contemporaine à toit ardoises
maison contemporaine à toit ardoises
Cambe House

This architect house reconcile the architecture locale with the contemporary. To slate roof natural to steep slope goes wonderfully with large bay windows south side (towards the terrace and the swimming pool) and the panoramic windows of the entrance facade.

Very original thanks to its half levels, she understands :

- on the ground floor an entrance with a large closet, a cozy living room below (-1m) in which a chimney, a Dining Area very open on the outside, a kitchen with direct access to the covered terrace and adjoining pantry, a sleeping area for children (two bedrooms with cupboards, a bathroom and a toilet),

- on the upper half-level is the parental suite : bedroom with separate dressing room and bathroom,

- two cars can park on the lower half level.

The outdoor spaces consist of a terrace (with swimming pool) of which two parts are planned covered (by one pergola or by the roof)

Tableau de surface Maison Cambe

 

Plan features

Compact form house

The compact form is economical ; it therefore makes it possible to obtain a more affordable ratio per m2.

Architect's house

Architect plan combines functionality and aesthetics while reducing corridor surfaces to the strict minimum. The Cambe house has less than 4m2 of hallway! The pantry is glued to the kitchen.

Modernized traditional house

The architecture implements a roof in natural slates steep slope. The insertion of large bay windows, panoramic windows and a pergola bring a very contemporary touch.

3 bedroom house plan

This house includes 3 rooms : 2 on the ground floor and 1 a half level higher.

House plan with half-levels

The house has a main level. To integrate the garage, a half level is created. The space freed above makes it possible to integrate the parental suite.

Vous aimerez aussi


Recently viewed